Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  A zenekar létrejöttének ötlete 2007 szeptemberében fogalmazódott meg Norbi (gitár) és Simi (dob) fejében. 2008 májusában megalakult a banda Csontival (ének) és Cser Nórival (szinti) együtt. Akkor még feldolgozásokat játszottak (Dimmu Borgir, Amon Amarth, Hypocrisy, Metallica), majd az első és második saját szám is testet öltött (Örök kárhozat, Gyűlölet és Szenvedés). A 2009-es évet már Jofryval kiegészülve, basszuskísérettel kezdte a banda.

  Belső konfliktusok következtében 2009 nyarán tagcsere történt, és a szintit felváltotta még egy gitár, Petivel. Az új felállás első koncertjére 2009.08.28-án, Békésen, a Fonóban került sor, ahol nagy volt a siker. A feldolgozások repertoárja cserélődött, követve a változásokat.

  Azóta elkészült a harmadik (A végzet napja), a negyedik (Sötétség rabja), valamint a sorban az ötödik (Fátyol leple) saját nóta is.

  2010.04.17-én volt Jofry búcsúkoncertje a bandával, mivel úgy döntött, más irányban szeretné tovább folytatni a zenélést, így kilépett a zenekarból. A basszusgitárosi posztot 2010. májusától Majoros Zsolt vette át. Folytatódnak a próbák, az újabb saját számok írása és a koncertek is. Immár 3 éves a zenekar!

 2011.04.02-án lezajlott békési koncertet követően határozatlan időre szünetel a zenekar.

 2011.08.01. A zenekart Cser Norbert gitáros egyszemélyesként folytatja tovább. Azóta folynak az előkészületek a korábbi és új dalok studio munkálataihoz.

2012 végéig elkészült  az első 4 saját szám házi demó felvétele instrumentális változatban, valamint további 4 szám született, melyekből 2 feldemózására 2013. tavaszán került sor.

2012. végén  a korábbi énekes és dobos megkereste Cser Norbert gitárost, hogy  további tagok bevételével újraélesszék az Eternal Damnation zenekart. Ez a terv azonban 4-5 hónap sikertelen próbálkozás után teljesen kudarcba fulladt.

2013 októberében elindult a honlapon egy blog, mely személyes tapasztalatok megosztására, hangszerek bemutatására, zenei kérdések boncolgatására hivatott.

 

 .

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Külön köszönet:

- Vityának, a "managernek", aki a próbahelyet biztosította!

- Mártinak, aki lelkesen fotóz minden bulin és próbán, és a honlapot frissíti!

- Cöncinek, a szervíztechnikáért!

- Minden "rajongónak", aki velünk van a bulikon! 

- Neked, hogy ellátogattál hozzánk!

\m/     E.D.