Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keress meg bennünket bátran, ha:

- kérdésed van

- véleményed van

- tudsz egy jó bulit

- csak úgy... etc.

 

Telefon: +36-30/313-37-45 

E-mail cím: eternaldamnation@citromail.hu

IWIW: Eternal Damnation

 

 FÓRUM:

\m/         E.D.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Albatross : Blood press chart

(Atheostews, 2018.07.27 09:39)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-sans-ordonnance/

Válsz

(Norbi, 2011.04.06 09:54)

Kedves rajongó!

A zenekar nem oszlik fel, csak annak a felállásnak volt ez a búcsúkoncertje. A koncert után a gitáros (Peti) kivált a bandából (ezt még koncert előtt bejelentette), mi pedig pihenőt tartunk.
Remélem mihamarabb tudunk új hírekkel szolgálni.

Üdv: Cser Norbert

Re: Válsz

(Viking, 2011.04.11 09:52)

Ez mitől függ a határozatlan idő? Mert erre kíváncsi lennék.

Re: Re: Válsz

(E.D., 2011.04.15 09:19)

Mint azt mindenki tudja, nem a zenélésből élünk, nem ez tölti ki a mindennapjainkat.
Úgy alakultak a dolgok, hogy az élet más területein kell most helyt állnunk (meló, suli... ) . De amint mindenki 100%-osan tudja vállalni, folytatjuk a megkezdett utat. Újra lesznek próbák, koncertek, stb...
Amint lesznek új hírek, azonnal közölni fogom.

Cser Norbert

értem

(egy rajongó, 2011.04.06 10:35)

Helló

Á értem! Csak kicsit furcsállottam meg tényleg összezavaró volt mivel hogy az lett bejelentve hogy ez az utolsó bulitok. De így már világos köszönöm a választ és sok sikert és jó volt a koncert!

Üdv:
Rajongó

kérdés

(egy rajongó, 2011.04.05 16:15)

Egy kérdés a szerkesztőkhöz:
A koncerten arról volt szó hogy az az utolsó buli és ez sokak számára többek között nekem is azt jelenti , hogy feloszlik a zenekar. Akkor most ez sikerült megbeszélni a zenekarral, hogy mégse oszlik fel?Mivel azt írtátok ki, hogy "A zenekar határozatlan ideig szünetelteti magát. " akkor most mi is van??? Várom a válaszotokat

Üdv:
egy rajongó

Köszönet

(E.D., 2011.04.03 21:32)

Köszönjük mindenkinek, aki eljött a tegnapi bulira, külön köszönjük Csökynek a meghívást, és Fábi Pistinek a hangosítást.
Koncertképek a Képgalériában!

A zenekar határozatlan ideig szünetelteti magát.

Koncertképek

(E.D., 2011.01.23 13:00)

A fotóalbumban megtekinthetők a tegnapi, szarvasi koncert képei.

B.U.É.K.!!!

(E.D., 2011.01.01 15:14)

Metálban gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Köszönet

(Norbi, 2010.11.24 18:18)

Így, kicsit megkésve, de köszönöm szépen a köszöntést!
Kicsit el vagyok havazva mostanság.
Azért nem tétlenkedek, születnek az új témák...

Még egyszer köszi hogy gondoltatok rám!

Norbi (E.D.)

Szülinap

(Simi, 2010.11.21 10:53)

Norbinak nagyon sok boldog szülinapot kívánok a zenekar nevében is \m/
Simi.

kedves valaki :)

(Péter (ED gitár), 2010.11.14 21:46)

Ebben igazad van, sajnos pórul jártunk azzal a koncerttel, de hát minden zenekar jár valami ilyesmi szituációban.Az, hogy elbaszódtak a cuccok pedig a mi problémánk maradt, senki sem segített a kártérésében.
A hozzászólásod ezek szerint félreértettük,azt hittük, hogy névtelenül becsmérled a honlapunkon a zenekart, nem pedig a helyet, de ezúton is elnézést a kellemetlenségért, de legközelebb légyszíves fogalmazz egyértelműen, így nem lesz félreértés.
Köszönjük a jelenléted mégegyszer, reméljük a további koncerteken is ott leszel majd.
Üdv: Péter

Félreértve

(valaki, 2010.11.12 01:26)

Nem a zenére gondoltam, hanem a színvonalra! Láttam hogy kicsapott mindent az áram. a szervezéssel voltak a problémák. Nem éri meg ott játszani, nem ti vagytok az elsők ezzel a problémával! Nem sértésnek szántam, csak véleménymegosztás volt. Nem kéne azonnal Kurvaanyázni!
Bocs hogy írtam, csak tisztázni akartam az egészet.
( Ha az ország leg lepukkantabb kocsmájába akartok játszani érdemes ellenőrizni hogy minden oké-e ) És nem az nem tettszett mindenkinek hogy rosszak voltatok, hanem hogy elbaszódott mindenetek, és vége lett)

Boldog szülinapot!

(E.D., 2010.10.03 18:11)

Kedves Csonti!

Boldog szülinapot kíván a zenekar!

anonim barátom...!!!

(Csonti, 2010.09.13 18:54)

Személyesen nem tudod blamálni mi a zenekaromat? Egyáltalán tudsz te valamit a zenéről? Esetleg te játszol valami hangaszeren, vagy ink hallgatod Sp-t ahogy nyávog és digitálisan megcsinált zenére veri a nyálát hogy ráénekel? Gratulálok neked hogy ennyi véleményed van csak...!! Meglehetősen inteligen és értelmes vagy ezek szerint...!!! Na cső

Anyád

(Simi, 2010.09.06 00:02)

Na te marhaszar4 előbb tiasztában kéne lenned a háttérel és azután pofázni. neked se lenne kellemes ha a cucc negyede csődöt mond és nem a mi hibánkból!!! ha valakinek mondod magad akkor miér nem vállalod fel a saját neved!!!! Akik ott voltak igen is élvezék a zenét egyszóval csatlakozom az előttem szólóhoz csak mivel nekem kurvára ki tud nyilni a pofám ezért énis meg tom mondani a valót hogy aki ilyen véleményen van annak semmi keresni valója nincs egy koncerten csak hogy szépen fejezzem ki magam de egyszóval bekaphatot bőnyállal annyi gerinc legyen legaláb benned hogy megmond kivagy kis balfasz. aztán mehetsz az emósokhoz eret vágni persze kezd magaddal!!! ha nem tetszik valami mutatkozz be és meg lehet értelemesen is beszélni de értelmetlen kommntehet ilyen választ várj csak Faszkalap!!!!! Te sem örülnél ha a legbecsesebben tartott dolog tönkremenne a környékeden habár ez lehet megtörtént az agyaddal!! ennyit erröl Pá barom!!! amúgy Töki igazad van!!! Ha máskor nem tetszik neki el se jöjjön Pá Mike!!!!!!!

a bátor

(Norbi, 2010.09.01 14:03)

Ki vagy te bátor? Legalább annyi gerinc legyen benned hogy vállalod a kiléted.
Arról az estéről akarsz beszélgetni? Legyen! Egy gitárerősítő, egy hangfal, egy keverőerősítő ment tönkre akkor este... Ezt akarod nekünk felróni? A mi szemünkben ez volt eddigi legszarabb koncertünk!
"Nem sok mindenkinek tetszett" - ez egy felettébb érdekes megjegyzés. Különösen annak fényében, hogy a 2 fellépő zenekaron kívül kb. 8-10 ember volt még ott (leszámítva a sok alkesz kocsmatölteléket + a cigányokat). Ezek az emberek pedig a készült fényképek alapján jól érezték magukat.
Szóval nem tudom te miről beszélsz kedves anoním barátom, de legközelebb mások nevében ne nyilatkozz!
Mellesleg, ha nem tetszik a zenénk, máskor ne gyere el a koncertünkre!
Ami pedig a seggfejségedet illeti: 1.legközelebb vállald fel hogy ki vagy, 2. ha bajod van velünk, gyere, állj elém és mondd a szemembe, 3. azért mert te szart sem tudsz a zenélésről, attól még mi azon az estén is kitettünk magunkért (az hogy beszart a cucc, nem a mi hibánk).
Szóval kisköcsög, tanuld meg befogni a pofád!

Norbi (E.D. - gitár)

\m/

(Márti, 2010.09.01 13:11)

A negatív kritika is lehet jó, persze, ha építő jellegű lenne... Az intelligens ember meg tudja fogalmazni a problémáját bármivel kapcsolatban. Nos Valakinek ez nem sikerült... Ez nem szorul további magyarázatra... És a reakcióideje is kiváló, hisz már mikor is volt az említett koncert? ;)

kedves valaki

(Péter, 2010.09.01 12:53)

kedves valaki, először is köszönjük hogy eljöttél a koncertre, az hogy nem sok mindenkinek tetszett...? talán mert mondjuk nem volt ott sok mindenki. ha jól láttam a zenekarokon és a barátaikon kívül maximum 10 fő jelenlétét lehetett észlelni, a diszkón kívül. De semmi gond, a részvételt még egyszer köszönjük és csupán egyetlen kérésünk lenne, ha mondjuk neked személy szerint nem tetszik a zene illetve a zenekar, azt a kapcsolat menüpontban, vagy személyesen tudtunkra hozhatod, de a fórumunk mentes a negatív, más személyeket vagy zenekarokat sértő hozzászólásoktól, ezúton kérjük tőled, hogy ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük.

Ne is gyeretek többet

(Valaki, 2010.08.31 14:31)

Többet nem is kell...Elég gyeszora előadás volt....Nem sok mindenkinek tetszett...